Persoonlijke aandacht, eerlijk vakmanschap en moderne technieken!

Even voorstellen


Met kennis en ervaring zoeken we samen met u naar de juiste oplossing voor uw voetproblemen.
Als team willen we ervoor zorgen dat u als klant tevreden bent.
 

Walter Krabben

Orthopedisch schoentechnicus

Walter is in 1987 zijn loopbaan in de schoentechniek begonnen. Hij heeft bij twee verschillende bedrijven gewerkt waar hij zijn diploma orthopedische schoentechnicus behaald heeft. In 2006 heeft hij de stap genomen om zelfstandig verder te gaan. Eerst in Lichtenvoorde maar, door ruimtegebrek, na een paar jaar in aan de Kerkstraat in Harreveld.


 

Anne Marie Griffioen

Orthopedisch schoentechnoloog

Anne Marie is in 1986 haar loopbaan in de schoentechniek begonnen. Ook zij heeft in twee verschillende bedrijven gewerkt waar ze haar diploma orthopedische schoentechnicus behaald heeft. In 2006 is zij samen met Walter Krabben orthopedische schoentechniek begonnen. In 2011 heeft zij haar diploma Orthopedisch Technologie gehaald aan de Fontys Hoge School in Eindhoven.


 

Jan Adema

Orthopedisch schoentechnicus

Jan heeft een jarenlange ervaring als orthopedisch schoentechnicus. Hij heeft bij verschillende bedrijven gewerkt voor hij in 2008 bij Krabben orthopedische schoentechniek is begonnen.


 

Joke Hummelink

Secretariaat

Joke is in 2008 in dienst gekomen voor ondersteuning in de administratie en het ontvangen van cliënten. Zij is uw eerste aanspreekpunt bij Krabben orthopedische schoentechniek.

 

Jelt Bomers

Werkplaatsmedewerker

Jelt werkt sinds 2013 als werkplaatsmedewerker bij Krabben orthopedische schoentechniek. Hij ondersteund de schoentechnici in de werkplaats.